mandag 14. mai 2012

Lappegress


Hele våren og sommeren i fjor gikk mannen i huset ute og spadde jord, soldet jord og til sist sådde gress. Denne våren bestemte vi (jeg??) at vi skulle bygge mur, og derved ble halve plenen ødelagt av gravemaskin og resten halvveis ødelagt av trakkingen... naboen tok en mer lettvint løsning med hensyn til plen og kjøpte  seg "rullutgress", vi fikk restene av rullutgresset, som nå mann og sønn forsiktig har skåret til og lappet plenen med.
Det krevdes selvsagt også en ny runde med såing mange flere steder, men synes hele konseptet med rullutgress er så bra at jeg måtte dele det med dere :) Etter at det er rullet ut krever det bare vann (og det har vi jo rikelig av for tiden) og fred (et par-tre uker) så er det klart for crocket, badminton og diverse andre sommerlige aktiviteter :)
Og det er jeg og etterhvert... Sånn passe lei regn nå kan man si ;)

2 kommentarer:

 1. Rull-ut gress er det mest fantastiske som finnes :) Vi brukte det nå når vi ville ha litt hage rundt huset vårt :) Det ser helt smashing ut :) skal ta bilder nå når vi får litt sol og vise hvordan det ser ut når det er "klar til bruk"

  SvarSlett
 2. Hei høpp!

  Gøy du vil være med på min gi vekk,masse
  lykke til!

  Genialt med ferdig plen.Vurderte det her også men pris forskjellen var så høy at her ble det frø:)

  Nyt kvelden og morgen dagen1

  Klem Linda:)

  SvarSlett