onsdag 19. september 2012

En deilig dag...

I dag er det Siljes fødselsdag
Hurra, hurra, hurra!!

Og for en flott dag vi har hatt!!

Jeg fikk en avspaseringsdag på jobben, så Mattias, Silje og meg har hatt hele dagen på å kose hjemme, bake og pynte!

Min kjære venninne hadde slått til og bakt den nydelige marihønekaken, samt bie og marihøne muffins, så kakebordet så jo helt vilt ut.....

Bordet ble pyntet med danske flagg (og litt norske), og det ble rett og slett koselig (og nesten nok plass til alle gjestene).

Med huset fullt av mennesker man er glad i kan jo kun dagen bli vellykket, og jeg er overbevist om at vi ikke kunne fått en finere bursdagsfeiring enn vi har hatt i dag, (det eneste skulle jo vært at enda flere av de vi er glade i, kunne vært her samtidig, men det går jo ikke alltid an...)

Så flink som hun er så skal hun selvsagt spise selv, så pytt med om det nok kommer mer kake på interiøret enn i munnen- det er jo strengt tatt ikke så bra med kake uansett ;) Men jeg skal love for at hun nøt den alikevel :)

Storebror var knapt ferdig å spise, før bukser og strømper ble kastet

(han er nærmest tarzan i undikken for tiden...), så dette ble nok det beste bildet moren fikk av ham på søsterens store dag ;)

Tusen takk, for deilige venner, nydelige kaker og utrolig mange flotte gaver (og minner) som dagen (og gjestene) har gitt oss :)

4 kommentarer:

 1. Allerede?! Gratulerer så mye med dagen! Hun ble da akkurat født?...

  SvarSlett
 2. Ja, jeg vet!!!!! Jeg synes og at det er nettop at jeg traff hun :)

  SvarSlett
 3. :) Så kjekt at dere fikk en perfekt dag! Tiden går altså så fort etter at disse små er kommet i hus - her er det snart toårs-dag...

  Gratulerer igjen til lille store Silje :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen til Silje :-)

  SvarSlett