mandag 19. april 2010

Helgens Loppis!

Jeg hadde jo frihelg i helgen jeg... Tidlig oppe lørdag morgen, og jeg var jo, som vanlig rastløs allerede kl 09.30... Men, det var jo loppishelg, og der skulle jeg!!!

Etter mye om og men (blandt annet en snartur om Haakonsvern...) fant jeg veien til Kjøkkelvik og deres loppemarked i helgen. Mattias var hjemme med Ricco, så mor her kunne lete blandt de gamle skattene (og det gamle rotet) i fred og ro. Noe som var langt heller å foretrekke enn det forrige loppemarkedet jeg fikk gått på... (Det er nærmest umulig å få sett noe som helst med barnevogn forann seg, og langt fra avslappende med en utålmodig unge oppi vognen...)

Ene og alene det at jeg fikk kost meg på loppemarkedet på egen hånd i helgen var nok til å konstatere at loppisen var sukses for mitt
vedkommende.
Da jeg i tillegg fant et av Refsdals gamle skoleatlaser, et lite avlastningsbord (som skal males ved en senere anledning),
fine bokser som Mattias gjemmer skatter i samt et rosa løpehjul til min niese, da måtte mor her si seg fornøyd med jakten og vende nesen hjemover! Det skulle jo tross alt også være tid til familiekosing og Kafebesøk :)
Gleden blir da komplett når jeg kommer hjem og sønnen angriper meg, med gledeshyl, og er så ivrig i kosingen at han faktisk bare biter meg i kinnet!

DA har vi hatt en fin start på en frihelg da!

2 kommentarer:

 1. Ohhh ble en smule inspirert av klesoppryddningen din nå... jeg tror jeg skal følge ditt eksempel..
  sikkert bedre å ha få plagg å vite hva man har å hva man går med en en haug med drit som ikke passer (med kroppen eller humøret)
  ...

  Ble loppistur her også på søndag.. haukeland og slettebakken.. men dårlig med fangst.. en duk, en skål og ett puslespill-.hehe

  Men må si jeg var ganske stolt når jeg kjørte hjem å hadde vært så flink å ikke gå amok:)

  SvarSlett
 2. Alltid godt med opprydning ja:)
  Du er god som rakk 2 loppiser på en og samme dag ! (og uten å gå amok...)

  SvarSlett