torsdag 22. april 2010

Trenger vi ny barnevogn?

Ja, det har vi snakket litt om her i det siste. Vi kjøpte jo en brukt kombivogn da Mattias ble født, og den var jo litt sleten etter hvert. Uansett, endte vi med å si at vi kunne vente en stund med å kjøpe ny, for den fungerte jo utmerket!
Flotte greier! Mandag dro Mattias og meg til byn for å ta en tur i åpen barnehage. På vei ut av båten så jeg at det ene dekket var litt flatt, så vi stoppet innom G sport i gågaten for å få han som jobber der til å pumpe det opp litt? Joda, ingen problem, det skulle han fikse! Plutselig sa det bare poff, og både slange og dekk var flerret i to. Mattias sov videre, mannen måtte passe vogn og gutt, mens mor her løp til Simo (i enden av gågaten) med dekket i hånden.
Endelig fremme i butikken, med høy puls og stresset
som få, fikk jeg høre at akkurat det dekket hadde de ikke, men det kunne kanskje bestilles....
"Men, hva skal jeg gjøre da?" slapp det ut av meg, akkurat som om det var butikkdamens feil...
Hun rakk ikke svare engang før jeg kom på den eneste løsningen selv: "Hmm, har du en billig vogn da? Jeg må jo bare kjøpe ny!" Joda, 4 minutter senere, med ny vogn og butikkdamen på slep, løp vi i retur til G sport, der ekspident 1 var stolt over å ha klart å passe på en sovende Mattias, ekspident 2 og undertegnede flyttet unge og pikkpakk over i ny vogn, ekspident 2 tok med seg gammel vogn med 3 hjul og Mattias og meg kom oss til slutt i åpen barnehage...
Fantastisk start på en uke? Når alt kom til alt var vi superheldige som traff servicemindede ekspidenter, at Mattias sov hele tiden og ikke minst at vi slapp å lure på om vi trengte ny vogn! Nå har vi jo fått verdens knalleste blå vogn :)

2 kommentarer:

  1. haha..så bra! den vognen så god ut! veldig lett. er den det? (vi har mange trapper nemlig. bære vogn er noe drit for å si det mildt) Men jeg vurderer å kjøpe en dobbeltdekker(?) så vi slipper å ha to barnevogner når vi går tur.

    SvarSlett
  2. De dere dobbeldekkere ser utrolig greie ut (bare litt kjedelig for den som ligger underst, som ikke ser stort ...)
    Ja, vår vogn er lett og fin den, og grei og legge sammen. Regner det som et godt kjøp :)

    SvarSlett