mandag 30. august 2010

Bryllupsdag

Tiden flyr, vil du bli med så må du bare henge på!
Som jeg nevnte for ca 2 måneder siden, traff jeg mitt livs kjærlighet i Danmark for 7 år siden!

I dag er det 2 år siden vi giftet oss.

En nydelig solskinnsdag giftet vi oss i Kollerup kirke, Danmark, hadde fest med gode venner og familie på Rønnes hotel og skapte minner for livet!

Dagen i dag tilbringer vi i London, vår altfor forsinkete bryllupsreise er begynt. (Vi oppdaget jo at vi var gravide rett etter bryllupet...) Men bedre sent enn aldri! Jeg hadde bestilt barnevakt, tur, hotell og musical billetter i hemmelighet! Jeg hadde gledet meg og var superstolt over å kunne overraske Ricco så masse ;) Men... Jeg er elendig til å holde masken så turen fant han ut av for en stund siden... Men men. Overrasket ble han nå uansett, selv om tidspunktet for overraskelsen ble fremskjøvet... Når dette blir publisert har vi tuslet et par dager rundt i Londonds gater allerde :)

Det er noen korte dager vi får her sammen, (det er jo strengt tatt umulig å være vekke fra den elskede lille gutten mere enn noen dager), men litt har også rett!

I anledningen deler jeg et lite flasback fra bryllupet her i dag, så får inntrykk fra London komme når vi er vel hjemme :)

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med bryllupsdagen:) Nydelige bilder.

    SvarSlett
  2. Hvor er det sjovt at se de billeder igen og hvor er det sjovt at vi også var til bryllup i Kollerup Kirke i lørdags :0) Håber at i nyder jeres forsinkede bryllupsrejse. Knus fra fam. Førgaard

    SvarSlett
  3. Gratulerer med bryllupsdagen:) Ha en flott kveld videre!!

    SvarSlett