tirsdag 23. november 2010

Strikkedilla


Ja, jeg sitter jo mer eller mindre konstant med strikkepinner i hendene for tiden! - Eller, det kan jeg vel si om det siste halve årert tror jeg.....

Men men, litt produkter blir det da ut av det!

Nå skal de fleste av (de yngre i hvert fall) medlemmene av familien få små hjemmelagde julegaver som en del av årets gave.

Noe er jeg helt ferdig med, som dette lille settet, mens annet mangler de siste (utrolig kjedelige) minuttene med jobbing, og festing av titusener av tråder.

Det er jo godt det er lenge til jul :D

4 kommentarer:

 1. Hejsa. Skulle spørge fra Stine, om du måske kan lokkes til at strikke en hue, da den hun fik sidste år, desværre har været en tur i vaskemaskinen. (dumme mor) ;0) Hun mener bestemt ikke at der findes nogen hue så god, som dem du strikker :0) Har prøvet at lokke med en købe hue, men det duer ikke... Håber at I trives i denne mørke tid. Knus Lone

  SvarSlett
 2. Så nydelig det settet var, men jeg misunner deg på ingen måte festing av et hav av tråder. Det er rett og slett drepende kjedelig.

  Du blir ganske sikkert ferdig til jul.

  Klem

  SvarSlett
 3. Godt at Stine likte huen så godt! Og et års levetid er jo strengt tatt bra!
  Såvidt jeg husker var det en rød lue i alpakkaull? vil hun ha ens til den blir det svært, i og med at jeg ikke har opskriften...

  Takk Smykkas:)
  Jeg håper jeg rekker alt :)

  SvarSlett
 4. Har lenge tenkt at jeg skulle ta turen innom for å takke for hilsen fra deg. Tiden strekker ikke alltid til, men denn grytidlige fredagsmorgen, gjorde den altså det!

  Fine, fine ting du har strikket! Tok selv opp strikkepinnene i høst og det er både gøy og ganske så avslappende. Myke pakker er ikke dumt!

  Ønsker deg og dine en deilig førjulstid, helt fri for stress og mas :)

  SvarSlett