tirsdag 28. desember 2010

Romjul

Ja, så er vi halvveis i romjulen alt... Tiden flyr, og det har ikke vært mye tid til blogging eller lesing av alle andre blogger den siste tiden. Jeg kommer sterkere tilbake :)
Julen har bestått av masse jobbing for meg, og da blir det jo enda viktigere at fritimene blir brukt til mest mulig kos med familien :-D

Julaften hadde jeg helt fri, og da valgte vi å bare være hjemme!
Formiddagen ble brukt i pysjen på sofaen og i pysjen (under skibuksene) ute i akebakken.
Deretter kunne Mattias sove godt mens vi ryddet litt, strøk diverse klær, dekket bord og dusjet. Mine foreldre og min bror feiret jul sammen med oss, og vi hadde det kjempekoselig!Julenissen kom på besøk, pinnekjøttet var perfekt, vi har spist kaker og snop med begge hender og vi fikk alle masse flotte gaver. Mattias fikk (selvsagt) masse gøye leker (og noen av de var kanskje mer populære blandt de voksne enn andre.. He he. Jeg har en lillebror som hevnet seg på meg etter at jeg kjøpte fullt instrumentsett til min niese.. Da var det på sin plass med trommesett til Mattias....) Men det blir ingen problem, så lenge trommesettet "bor" i et annet rom enn stuen ;)
Jeg var spesielt glad for at Mattias koste seg så masse og at han holdt ut til alle gavene var åpnet, uten å bli alt for trøtt.

typisk nok fant jeg I DAG (!!!!???!!!) oppskrift på strikkede julekuler på garnstudio sine sider, så nå er det rett før jeg setter meg til å strikke julekuler, (så er de klare til neste jul, liksom... Hvor langt ute er det?!)
Men men, jeg hadde jo aldri hatt tid til det før jul i år alikevel, så gjerne like greit :)

Nyt resten av romjulen :)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for nydelig julegave!

  Jeg fikk en slik flott hjemmestrikket julekule i gave. Tenker det blir dobbelt så fint med to slike julekuler på treet.. Så nå vet du hva jeg ønsker meg til jul neste år ;) STOR KLEM!

  SvarSlett
 2. Forsvant fort denne jula her og ja :o)

  Syns det hørres lurt ut å begynna på julekuler te neste år mens du fremdeles har julestemninga.

  Blei litt forsinka julehilsen her, men e vel litt igjen ennå ja. Håpa du kose deg når du har fri :o)

  SvarSlett
 3. Det er nok mange som har nedprioritert bloggingen i den senere tid.

  Det har vært en flott jul og romjul, og jeg vil gjerne ønske deg en riktig god nyttårskveld.

  Klem

  SvarSlett