lørdag 2. april 2011

Lørdag og loppis :)

ENDELIG!!! Der har jeg fått litt loppemarked dose igjen :)

I dag har vi faktisk rukket to ulike loppemarkeder, begge i Nesttunsområdet. Det første, i bedehuset, var kort sagt en skuff med lite lopper og rare priser (som feks 50 kr PR. STK. for Norgesglass?!) Men jeg fant da i hvert fall denne finfine muggen - som skapt til å romme dessertsaus. Den er faktisk så søt at jeg angrer på at jeg ikke handlet inn til å lage sjokoladepudding og vanniljesaus.. (Hmmm. kanskje jeg må innom butikken igjen?)
Etterpå gikk vi på Ulsmåg skole, og DER var det mye gøyere!!!
Jeg kjøpte riktignok ikke så mye, men de hadde masse fine ting, god stemning og fantastisk prutementalitet :) DET liker jeg!!
Jeg kom hjem med masse av dette flotte kløverstoffet, en interaktiv Ole Brum bok (til hele 5 kroner) og ubrukte Stockmar fargekritt til 10 kr (som bare koster 200 kr i butikken)...

Loppemarkedet her bar tydelig preg av at barna hadde vært medvirkende til å arrangere det, for her bugnet det av leker. I og med at det i all hovedsak var jenteleker, ble det ikke så mye nytt på Mattiasen..

Men: moro var det :D

6 kommentarer:

 1. De som jobber på loppemarked får nok etterhvert med seg hva disse loppedamene er ute etter... Så norgesglass, retrostoffer og annet går nok for mye høyere priser nå enn bare for noen år siden:)

  SvarSlett
 2. hihi morsomt..jeg så på både stoffet og fargekrittene :-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du fant noe! Selv har jeg vært og hentet en kul liten kommode kjøpt på Finn, og droppet hele loppestresset..!

  SvarSlett
 4. Ja, Pia. Ser jo den, men syns det var VEL dyrt..
  Vittig at du så på de samme tingene Camilla, og flaks for meg at du ikke kjøpte de ;)
  Det beste med hele loppelørdagen i går var nesten at det ikke fantes stressende!! God plass var det til og med.. Så du kunne trygt valgt loppis og i går Lise.
  Deilig :)

  SvarSlett
 5. Fint stoff du har fått fatt i...

  Jeg kjøpte Norgesglassene på Ulsmåg og Smørås, og der slapp jeg å å prute. Der var det 20 kr uansett størrelse. Men jeg var innom på bedehuset og så at de prøvde jeg på 50 kr. Så da føler jeg at jeg gjorde er godt kjøp.

  Var innom på Ulsmåg og Smørås i dag også og gjorde noen andre gode kjøp, så jeg er godt fornøyd med helgen.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 6. Dette må ha vært den helt store loppemarkedsdagen ut fra jeg kan lese meg til. Nydelig mugge og flott stoff du har fått tak i.

  Her hos meg kunne det nok vært arrangert et privat loppemarked. Kanskje noe å tenke på, og så kan jeg gi pengene til et godt formål?

  Klem

  SvarSlett