mandag 9. juli 2012

Ny klassiker i hus


Jeg er jo (ofte) både økonomisk og praktisk anlagt, og tenkte det kunne være greit å kjøpe en brukt triptrap stol til Silje. Den jeg kjøpte til Mattias (den ble også kjøpt brukt) pusset jeg ned og malte, noe som var relativt mye jobb, så da tenkte jeg å kjøpe en "ferdig" til Silje. Det trodde jeg at jeg gjorde også... Men, det jeg trodde jeg kjøpte var en (fabrikksmalt) hvit triptrap stol, og det jeg kjøpte var en RULLEMALT gammel stol, som ikke en gang er malt i glansmaling, så den er nærmest umulig å gjøre ren.... - Den biten med rengjøringen oppdaget jeg først nå da hun startet å spise (grise) grøt, og da hadde jeg hatt stolen i et par måneder, så jeg fikk meg ikke til å levere den tilbake heller.

Meeen... Jeg takler ikke å ha ting som ikke kan bli gjort skikkelig rent, så da måtte jeg "krype til butikken" å kjøpe en flett ny, knall rød stol til Siljemoren.

Alle skruene er egenhendig skrudd i av Mattias (jeg lover at jeg har etterteitet de..) og Silje ser lykkelig ut i sin nye stol :)

Noen som vil kjøpe en brukt triptrap stol som er malt med ubrukelig maling???

2 kommentarer:

  1. Superfin rød stol. Elendig å reklamere for salg.. ;) Jeg har akkurat kjøpt brukt og skal male. AnnT har faktisk tilbudt meg en malingrest i en flott grønn farge ;)

    TAkk for en superfin dag :)

    SvarSlett
  2. Lykke til med malingen :) Deilig å se dere, som alltid :)

    SvarSlett