søndag 21. juli 2013

På camping...

Jeg er full av barndomsminner fra teltturer med venner, både i hagen og i skogen. Jeg husker også at det mer enn en gang hendte at vi kom tuslende tilbake med dynen under armen utpå kveldingen/natten/morgenkvisten. Men felles med alle de minnene er den koselige stemningen vi delte, og hvor spennende det var!!

Derfor ble teltet slått opp i hagen fredag kveld. Hele lørdagen lekte vi inni teltet, når vi trengte en liten pause fra solen og badingen, så selv Silje hadde en moro teltdag, til tross for at hun nok måtte sove INNI huset med faren. (DET var selvsagt mest for at faren skulle slippe å sove heeelt alene! Det er jo godt å ha noen til å passe på seg...)På camping i hagen.... Ja der har vi lagt i natt! Meg og to flotte gutter på 4-5 år.
Det var første gangen Mattias skulle sove i telt, og gjett om han har vært spent! Uten den aller minste protest marsjerte de to guttene på badet for tannpuss kl 20. På veien til badet kom de på at de hadde glemt å spise lørdagsgodtet! Jeg tenkte at jo det måtte de jo få lov til så jeg spurte rimelig diplomatisk om de ville spise litt snop med en gang eller bare spise det i morgen?

Da ble de kjapt enige om at det var viktigere å komme seg ut i det teltet!! Det snopet blir nok alltids spist ;)

2 stolte karer rigget seg til i teltet, trengte litt hjelp med ipad, soveposer og lydbok, men kooste seg verre!!

Etter en halvannen time måtte mor og legge seg, rett og slett for å roe Mattias nok til at den, akk så slitne, kompisen faktisk skulle få lov å sove :) Straks etter sov de begge to.

Hele natten sov de 2 søtt, 2 kompiser på tur :) Herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar