fredag 19. juli 2013

Sommer!!

4 uker med sommerferie er over! 4 uker går jammen fort når man koser seg, og kost oss det har vi absolutt :)

Vi startet jo allerede før skoleferien med å sette nesen mot Danmark og innledet med et vennebryllup der allerede første helgen.

Deretter var det mest avslapping og familiekos på planen. Været kunne absolutt vært bedre (selv om vi hadde ok temperatur var det faktisk INGEN soldager hele perioden i Danmark.)

Stranden måtte vi derved lage selv under tak hos farmor og farfar. Men den ble i det minste hyppig brukt :)

Vi fikk spist masse god mat, og nok aaaaltfor mange is!


Vi fikk besøkt venner og familie, brent bål og laget snobrød, lekt og kost masse, klatret i trær og stort sett bare gjort akkurat som hver og en ville.

Så tross halvkjipt vær var dette VIRKELIG en ferie :)

Vi fikk til og med en dagstur i Aalborg zoo, og kom overraskende nærmt bla. en sovende bjørn...
Etter noen uker i Nordjylland gikk turen til Sjælland hvor vi hadde leid en hytte noen dager på Feddet. (Stedet vil jeg forøvrig lett anmelde til andre barnefamilier!) Vi leide en strandhytte og det var deilig med stor plen utenfor, kort til diverse lekeplasser og en lang strand.

Så tross at vi heller ikke her hadde sommer, fikk vi da lekt i bølgene (mor i huset fikk årets hittil eneste sjøbad).

Her hadde vi også masse deilig besøk av familie. Tidligere år har vi selv kjørt masse rundt og besøkt alle og enhver, men i år valgte vi i større grad å fortelle folk at vi var i "landet" og si at vi ville bli glade om de kom å møtte oss.
DET var mye deiligere enn at vi selv skulle på farten hver eneste dag for å kjøre rundt, så var det en del som heller kom og besøkte oss!! Lurt :)

På Feddet ble det ellers grillet, spist nye isforsyninger, syklet noen runder og spist en panne sukkererter...

Når Dansketurneen var overstått dro vi til min bror i Oslo og fikk, endelig noen soldager hvor vi badet i hagen og gikk i Tusenfryd, men da var kameraet tomt for strøm ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar