tirsdag 10. november 2009

Å nyte dagene...

Jeg er nærmest blitt en ekspert i å få utnyttet tiden nå i høst. Mattias driver jo og våkner tidlig morgen! Da blir det lange dager for mor og barn, som rekker husarbeid, trening, lek og kos med Mattias og i tillegg får gått koselige rusleturer i skogen med venninner og kameraet... Slik kan en ganske vanlig dag se ut i vårt liv! Hvem kan vel klage på det?
Det blir i hvert fall ikke meg! Ikke så lenge det deilige høstværet fortsetter! Allikevel kjenner jeg på at jeg gleder meg litt til å komme på jobb igjen! Jeg var innom jobben i går for å delta på turnusforhandlinger, og merket kjapt at jeg savner gjengen :) Da er det deilig å vite at om 2 måneder starter jeg på jobb igjen, i halv stilling! Planen blir at Ricco skal være hjemme de dagene jeg jobber, det er jo på tide at Mattias og pappan får litt kvalitetstid sammen og :)
Samtidig flyr jo tiden, så med skrekkblandetfryd innser jeg at nå må jeg virkelig nyte de 2 månedene jeg har igjen som fulltidshjemmeværende mamma:)

5 kommentarer:

 1. Ja, det er bare et herlig vær nå:)
  Har så vidt begynt å rusle litt turer med vognen jeg også. Det er liksom litt tiltak å komme seg ut....men når jeg først kommer over det, er det jo bare kjempedeilig!
  Kan tenke meg det blir litt godt å begynne å jobbe igjen. Trenger litt impulser utenfra også:)
  Er nok sikkert smart å begynne på halvt, sånn at ikkesjokket blir altfor stort....
  Kose dere kjempemye nå ute i solen:)

  SvarSlett
 2. uff ja tiden flyyr avsted..
  Spesielt det første babyåret. Plutselig er det over, forstår godt du ikke vil begynne igjen på fult enda.
  Både for deg å lillemann sin skyld:)

  SvarSlett
 3. Det er godt det ikke bare er i mitt liv tiden går for fort :) Takk for hilsner, håper dere begge nyter høsten så mye dere kan :)

  SvarSlett
 4. Wow! Snakk om supermamma! Deilige med slike effektive dager som man får nyte til det fulle!! Høres ut som en genial løsning å trappe opp til 50% i første omgang - permisjonen får jo også på sin måte ekstra stor verdi når man vet at den ikke varer evig!! Kos dere videre:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett