mandag 23. november 2009

Drømmehjemmet 6

I den akk så spennende følgetongen om vårt husbyggeri, nærmer vi oss snart den store finalen :)
I og med at hele første etage er malt i chi, og vi ikke er startet på gulvlegging i den etagen enda, legger jeg kun ut bilder av loftet i dag.

Den blomstrete veggen fortsetter på den ene veggen i trappen og litt i hallen nede, og er slik for å skulle binde etagene sammen.
Den lilla/lyngfargete veggen er i loftstuen, en farge vi var veldig spente på, men ble kjempefornøyde med :) Jeg føler den skaper en lun og koselig atmosfære!

Sist, men ikke minst, et gløtt inn på vårt soverom som skal gå i hvitt og grått! Foreløpig har vi kun lagt parkett på soverommene oppe, siden vi ikke har fått resten av parketten fra finnland enda. De har lovd at det skal komme i dag, og så lenge dagen enda ikke er over, er jeg evig optimist :)

4 kommentarer:

 1. Det ser ut som det blir skikkelig fint!! Gleder meg til å se flere bilder.....du kunne jo prøve å ta et litt nærmere bilde av tapeten:).....jeg er så glad i spennende tapeter, og ble litt nysgjerrig nå:)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg ser jo at det ble litt "på avstand" av tapetet. Får dra med meg kameraet bort i huset neste gang og :)

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at dere får det kjempefint!! Og til Siv: Dobbeltklikk på bildet, så kommer du nærmere tapeten- det har jeg nettopp gjort.. ser veldig fin ut Lilli:)

  SvarSlett
 4. Takk takk. Dette er jo den aller mest spennende fasen, så det blir nok mer bilder etterhvert som ting blir ferdigstillt:)

  SvarSlett