tirsdag 1. desember 2009

Bessas gamle stol

Jeg var så heldig å få overta min bestemors gamle gyngestol for tre år siden. En stol min far var langtenkt nok til å ta vare på da hun døde for 8 år siden. Det er en godt brukt furustol fyllt av gode minner, men med nedslitte armlener og putetrekk:) Jeg kan si mye om stolen, men fin var hverken den eller putene...Bessa satt i timesvis hver dag og strikket, gynget, så på tv og koste seg. De siste tre årene har slitasjen vært skjult under et teppe, siden jeg aldri kom så langt som til å pusse den opp... Men nå er det gjort!
Jeg har pusset, skurt, grunnet og malt. Og til sist, sjokkerende nok for de som kjenner meg, har jeg kjøpt stoff og takket være hjelp fra min mor, klart å sy nye trekk!
Er den ikke blitt fin? Jeg er i hvert fall kjempefornøyd. Nå gleder jeg meg til å få tatt den nye gamle stolen min i bruk:) Jeg vet til og med akkurat hvor den skal plasseres i det nye huset... Og ved dens side skal det samme runde bordet som altid har stått ved dens side plasseres, sammen med strikketøyet mitt :)

2 kommentarer:

  1. ja du er super super super flink!!!!! stolt regner jeg med:-)) klem

    SvarSlett
  2. Takk. Ja, jeg er faktisk kjempestolt! he he

    SvarSlett