søndag 26. september 2010

Deilig :)

Her på vestlandet har vi hatt en nydelig helg!!

Det føles som om de siste krampetrekningene av sommeren er over oss nå, med knallblå himmel og solsteiken i ansiktet er det lett å glemme at det egentlig er høst, men vi nyter det ikke mindre av den grunn, for å si det sånn :)

På toppen av det nydelige høstværet fikk jeg overraskende nok fri i helgen (sjefen hadde dobbeltbooket, og da fikk jeg FRI!), så det har bare vært kos og velstand her i familien i går og i dag.

Gårsdagen brukte vi i Akvariet, etterfulgt av kafe´, shopping og rusletur i sentrum. Mattias har virkelig begynt å vise interresse for dyr, og da er det utrolig moro å besøke Akvariet. Her hjemme er det bilder av krokodiller som er det store, men han virket litt mer skeptisk til de levede eksemplarene som var i Akvariet ;)

Men nå har vi kjøpt oss årskort og kan dette innom der når som helst, så er de nok mer spennende neste gang :)
Superdeilig!

Dagen i dag har vi brukt på tur på Dronningen med appelsin og nistepakke og har ellers bare kost oss her hjemme. Det eneste kjipe med sånne deilige helger er at de så altfor korte... Nå blir det visstnok en uke med go´vær her, så da blir det masse tid til å sanke inn D-vitaminer og samle energi fra solen inni meg, til de lange høstdagene vi alle vet lurer rett rundt hjørnet.

nyt resten av søndagen :)

3 kommentarer:

 1. Så koselig helg dere har hatt :)

  SvarSlett
 2. Hei! Så hyggeleg å helsing frå deg :-)Se du er frå Askøy. Vi har butikk/apotek rett over brua for deg - på Drotningsvik Senter. Koseleg blogg du har :-) Her har det også vore så fint no. Det trengde vi etter alt det regnet som har vore.

  mvh Aina

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Jeg får ikke kommet meg avgårde nå idag...
  Vi hadde gledet oss veldig, men nå er det midt i sovetiden (igjen:)....og så er jeg bare nødt å prioritere å få malt litt på huset og gjot litt i hagen idag.
  Håper dere får en fin samling:)
  Siv

  SvarSlett