fredag 3. september 2010

Lilli i London

Nå er ilddåpen i "hvordan skal Lilli og mannen klare seg uten den vakreste lille gutten" overstått! Vi klarte det!!!!!!!!! Vi bodde på et nydelig hotell i Covent Garden. Sentralt og deilig!
Mannen og jeg hadde 4 koselige dager i London sammen, fyllt med shopping, kafeer, sightseeing, Queen-musical og uendelig mange timer til fots er overstått. (Det viste seg nemlig at for å kunne ta denne akk så oppskrytte undergrunnen, må man ned en ABSURD bratt og smal rulletrapp, som garantert er tre ganger så lang som normale rulletrapper... Derved takket jeg for meg etter første turen! Høydeskrekken slo inn for fullt, og derfor har vi GÅTT London rundt.)
Å faktisk GÅ London rundt er forøvrig å anbefale, (når solen skinner). Hvem kan feks bli fanget i en telefonkiosk på undergrunnen?
Jeg er sikker på at vi så og opplevde mange bittesmå ting som andre gikk glipp av der de satt på undergrunnen :)
Se bare på disse hyggelige mennene jeg ble kjent med på vår gåtur hjem fra Oxford Street. Disse hadde jeg aldri truffet dersom jeg våget å ta undergrunnen ;)

1 kommentar:

  1. Ser ut så dåkke har hatt ein flott tur :o) London e jo alltid flott, og det var godt dåkke klarte å kosa dåkke og slappa av sjøl om minien ikkje var med :o)

    Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

    Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

    SvarSlett