fredag 25. mars 2011

Det er da fremskritt...

Man kan ikke akkurat beskylde meg for å være en effektiv syerske, men det er da fremskritt i det minste...

Med minsten hjemme i dag (på bedringens vei fra omgangssyke), og i noe bedre humør og form enn han var i går, benyttet jeg anledningen til å besøke min mor og symaskinen hennes i formiddag.
Mattias var svært interressert i målingen og hadde et sterkt ønske om å hjelpe til med å tegne på alle de fine stoffene mine med tusjer og kulepenner. (Det er jo klart det ser moro ut når mor ligger med krittet -eller hva det nå kalles, og tegner på stoff på gulvet...)Uten de altfor store ulykkene (dvs. svært synlige tusjstrekene) fikk vi nå den siste måle og tegne jobben unnagjort. Etterpå var min mor elskverdig nok til å ta gutten med seg en tur mens jeg fikk sydd sammen HELE forstykket!!!
Nå føler jeg liksom at mye av jobben er gjort, nå mangler jeg kun å faktisk quilte det og sy på bakstykket, så har vi et styk fiks ferdig babyvognteppe :D

Den mer proffe skredderen (alias mamma) fant nok dessverre et par mangler og skjevheter i arbeidet mitt, men det lukker jeg velvillig øynene for og kaller det foreløpige resultatet: PERFEKT :)
- Så satser vi bare på at mottakeren av teppet deler min oppfatning av DEN saken...

5 kommentarer:

 1. WOW!!! Jeg bøyer meg i støvet!!! DU ER SUPERFLINK!
  Gleder meg til å se det på en barnevogn :)
  og er superimponert over at du skal quilte (tror du skal få fortelle meg hva det er neste gang vi møtes... for jeg trodde det var å sy sammen små ruter) ;)

  SvarSlett
 2. Se her, ja! Så flott teppe!

  SvarSlett
 3. Hmm, er det ikke å sy sammen små ruter?
  Det trodde jeg også at det var :)

  Det var iallfall veldig fint! Så "tommel opp"!
  Har kjøpt meg symaskin jeg også nå, så håper på litt produksjon her også etterhvert ...

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 4. Jo jeg må sy i alle sømmene etter at jeg har festet vatt bakpå, så blir det quiltet. (tror det der med små ruter er for eksperter..)

  SvarSlett
 5. Mottakeren er allerede imponert...du vet, for henne er dette MAGI!!!
  Gleder meg masse til å ta det i bruk :)

  SvarSlett