torsdag 26. mai 2011

Gode nyheter :)

Ja, så er det vel så offisiellt at det godt kan offentliggjøres også her i blogglandia. Mattias har en lillesøster på vei :)

Det er jo litt fantastisk, sett i lyset av at det tok oss lang tid og masse bekymringer å få Mattias, at vi nå helt "uten å planlegge det" har klart - på egen hånd å bli gravide igjen. Men det sies jo, at det ofte er slik det er, og jeg leter ikke etter vanskeligere forklaringer enn som så :) For hva skal man vel med forklaringer når man bare kan være lykkelig?

For nå gleder vi oss bare! Med godt over halvgått svangerskap - og hele sommeren foran oss, så føles det som kort tid til termin nå.
Tiden flyr jo alltid om sommeren og 24 september er datoen satt til, (selvom det er litt håp på at vi heller treffer 23 september), som er min farmors bursdag.

Sånn ser i hvert fall situasjonen ut i Skogveien i dag. Så får jeg satse på at Mattias forstår at det faktisk snart kommer ut en liten oppmerksomhetskonkurrent av mammas mage. (Vi har jo pratet litt om det, og han peker i det minste på magen min når jeg spør hvor babyen hans er, men om han fatter det får bli en annen sak...)

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med den gode nyheten :) og velkommen til Garasjesalg på søndag, der er en del babyklær og babyleker på posesalg ;) Så morsomt at du hadde tenkt deg på søndag uten å vite at det var meg da :D *♥*

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Dette blir stas!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så hjertelig mye. Dette må være stor stas for alle sammen.

  Klem

  SvarSlett
 4. Flot billede. Måske det bliver d.29 september, så er det jo tanten´s fødselsdag ;0) God dag til jer.. Knus lone

  SvarSlett
 5. Gratulerer masse til dere alle tre!! Du ser fantastisk ut <3 Har hørt rykter om dette, men har klart å la være å kommentere :o) Kos deg videre med svangerskapet! Stor klem!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med nr 2 på vei:) Masse lykke til videre i svangerskapet!!

  SvarSlett