tirsdag 3. mai 2011

Sommerlige gleder

Det er lett å merke at været har hvert betraktelig bedre her, enn vi er vante med... Det er jo faktisk flere uker siden jeg sist har vært innom blogglandia!! (-her må jeg vel innrømme å ha jukset litt, for jeg har besøkt noen av deres blogger, jeg har bare ikke tatt meg tid til å selv legge noen spor fra meg her...)
Men, det som er deiligst med internett og blogglandia er jo at det ikke går noen steder :)
Siden sist har Mattias og meg levd lykkelige campingdager, på bobiltur med mine foreldre, og vi har storkost oss ute i solskinn og varme i selskap av gode venner og deilig grillmat :)

Det å dra i bobil med en gutt på knappe 2 år, viste seg å bli en travel fornøyelse, men utvilsomt en fornøyelse! Vi var ute og lekte fra tidlig morgen til sengetid, og verden var kort og godt utrolig spennende for minsten.Jeg ser helt klart gleden (kanskje især for barn som er et par år eldre enn Mattias) har av å være på campingplass på ferietur, for her vrimlet det jo av barn og aktivitetsmuligheter. At ferien ble alt annet enn avslappning for mor i huset, får jeg nå bare ta med.
Utenom en nydelig fjelltur i Lærdal sammen med min far, ble det lite tid til kvalitetstid for meg selv. Jeg fikk i det minste litt trim med å løpe etter gutten halve dagen :)

6 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig ferie!! Fine bilder:)

  SvarSlett
 2. høres jo ut som en super tur. Nestegang legger du beina på bordet ogs er om ikke mormoren løper etter ;) hihi - der avslørte jeg mitt triks.

  SvarSlett
 3. Jeg kan løpe litt etter han, det var deilige dager

  SvarSlett
 4. Det hørtes jo ut som en veldig fin ferie. Ordet ferie får en litt annen betydning etter man fikk barn;) men det er jo så morsomt å se at de koser seg og den gravemaskinen hadde gutta mine elsket:)

  SvarSlett
 5. Så harligt det hørtes ut med ein liten bobiltur da!

  Ser ut som dåkke har kost dåkke (inkl trim ;o))

  Harlige bilder!

  SvarSlett
 6. Ja, det var deilig, og Marianne: gravemaskinen var virkelig et stort hit her i gården ;)

  SvarSlett