mandag 25. juni 2012

Tutteslutt?

Lenge drev vi og forberedte Mattias på at han skulle hive tutten når han ble 3 år. Han var enig i det, helt til dagen kom.... Da var han ikke motivert i det hele tatt, og nektet plent! Siden har det liksom ikke blitt til det... Nå er det gått over en måned siden han liksom skulle kaste den, og fortsatt virker han dønn avhengig at tutten sin!? Nå må jeg si at regelen her i huset er at tutten bor i sengen, og den blir tatt fra ham med en gang den kommer ut av rommet, men allikevel kunne jeg tenkt meg at den forsvant nå! Jeg synes han er for stor til å bruke tutt!!

Har du noen råd? Et godt tips taes nemlig i mot med takk:) Jeg orker ikke å bare ta den vekk og høre hyling i en uke heller! Jeg vil jo helst at vi skal bli enige og at det skal (i det minste virke som) om det er et valg han selv tar liksom...... Heldigvis for at han fortsatt vil ha Tussien den dagen tutten ryker!! (Jeg tenker nemlig at vi kan "glemme" å ta tutten med hjem fra ferien, som en løsning??)

4 kommentarer:

 1. Gogutten til mormor, la han nå kose seg med tutten.

  SvarSlett
 2. Victoria arvet bort(!!!!) sine tutter da en venninne av meg fikk baby. Hun var jo enig i at babyene hadde MYE mer bruk for tutten en det hun hadde! Litt vanskelig å sove den kvelden, men så var hun kjempestolt dagen etter! Tror hun var 3 år da hun sluttet om natten... Håper dere koser dere på ferie, klem fra Maria

  SvarSlett
 3. Da datra mi va lita hadde ho tre sutte i senga , en i munnen og en i kvar hånd. Så kom tida for å slutte...Først klipte eg et lite hull i den ene og sa at ho måtte ha bitt hull i den, noe ho godtok.( den ble i senga ,men ikke i munnen). Etter ca ei uke gjentok det hele seg, så no va det kun ei igjen som gikk an å sutte på... Da den tredje led samme skjebne kunne ho ikkje skjønne koffør ho hadde bitt hull i den mens ho sov.Ho prøvde å sutte på alle tre ,men det var ikke det samme med hull i. Suttene ble i senga ca ei tid etter ,men til slutt kasta ho dem i søpla med med komentaren; æ e stor og har skarpe tanne som ikkje like sutte. Ho va ca tre da.

  SvarSlett
 4. He he, ja det var og et bra tips :) her endte det med at han sa i bilen en dag : jeg er så stor at jeg er sluttet. Ja, da kastet jeg suttene uten at han så det og så gikk det nå seg til.. Han tror kaptein sabeltann har hentet de og at han har lagt en ave til mattias i sengen når vi kommer hjem i bytte. Gtt finfint :)

  SvarSlett