torsdag 29. september 2011

Et deilig badEtter å ha lånt bort stellebordet etter Mattias (siden vi nå har en stor stellekommode og ikke gidder ha to stående...), trengte vi jo plutselig noe Silje kunne bade i.
Det var stor glede da jeg kom over det geniale flexibath! Snakker om genialt enkelt design!! Det er to danske menn (hvorfor har ikke en hjemmemamma kommet på dette for hundre år siden?) som har kommet med denne geniale oppfinnelsen, som gjør at jeg bare kan klappe badekaret sammen og putte det inn mellom vasken og "voksen-badekaret" når det ikke er i bruk.
Det er laget i et materiale uten BPA, formadehyd og andre skadelige kjemikalier og proppen skifter farge etter vannets temperatur.

Det var en stolt storebror som fikk hjelpe med å vaske lillesøsteren sin, og det var en særdeles avslappet søster som lå og kikket på oss underveis :)

Men det er ikke lenge et lite nurk kan kose seg i vannet før mor blir redd for at hun fryser. Og som alle mødre vet så må små barn tulles godt inn i tepper og med tykke sokker når moderen deres fryser ;)

Om du fryser litt kan du kikke forbi giborten min, og få deg noen deilige sokker i allpakka :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar