mandag 17. oktober 2011

Heldiggris meg


Mitt relativt nye liv som tobarnsmor er for all del travelt og søvnløst, DET skal jeg være den første til å innrømme.

Men overraskende ofte og ganske så plutselig overmannes jeg av en følelse av at jeg er usigelig heldig! Det er en følekse av takknemlighet og lykke som overmanner meg i en slik grad at jeg er tvunget til å smile og glemmer alt om vonde rygger, bæsjebleier, manglende søvn og hylende unger!
Det kan være lyden av sovepusten til Silje der hun ligger på magen min og sover. Eller følelsen av varmen hennes der hun ligger.
Det kan være et blikk på Mattias der han sitter og drikker saus til middagen, eller synet av at han ligger over et av puslespillene sine, og stolt utbryter (for hundrede gang) "Jeg klarte sjøl, Mamma!!!"

Eller følelsen av kjærlighet når han kommer løpende mot meg, slenger armene tett om halsen min og gir meg en monstersuss.

Det er så rart, sårbart og uendelig viktig å huske denne følelsen når jeg vekkes for endte gang eller vandrer rundt i huset med en hylende baby og ikke vet min arme råd, for det er på grunn av akkurat DENNE følelsen av hvor heldige vi er, med to så vakre og friske barn, som gjør at de andre stundene blir så verdt det :)

4 kommentarer:

 1. Friske barn skal en alltid takke for *smil* Hva er den største forskjellen på ett og to barn, synes du??

  Ha en fin dag! *smil* Ciao!

  SvarSlett
 2. Den største forskjellen er nok at jeg alltid har et barn i armene mine :)

  SvarSlett
 3. Hehe.. Bra du har to armer *smil* Koselig å se deg inne hos meg! Give Aways er alltid veldig morsomt!

  Ciao!

  SvarSlett
 4. så fint skrevet, skjønne du :) Er virkelig heldige! Og det er godt å huske på :) Stor klem til deg!!

  SvarSlett