torsdag 20. oktober 2011

Min første tran...

Ja, så var dagen kommet!! Siljemoren er blitt 1 måned, og skulle herved introduseres for tran. Storebroren syns det er reneste delikatessen når tranen kommer på bordet, og må begrenses til å kun få en skje (-rettere sagt gir jeg ham to halve t-skjeer, for da føler han at han får to ganger...)

Derved var jo Mattias sikker på at Silje ville dele hans entusiasme over tranen til frokosten, for som han sier: "Silje får ikke middag hun! Silje får ikke frokost hun! Kun melk!!" Han mente vel da at en mager trøst kunne være at hun i det minste får tran :)Veeeel. Ansiktsuttrykket hennes sier vel det meste??
Da er det jammen godt at hun kan trøste seg litt med den gode tutten sin etterpå :)

-Tar du tran? Dropper du det helt eller tar du den lettere løsningen, slik som meg, og tar trankapsler?

6 kommentarer:

 1. Trankapsler er et must her, jeg klarer ikke smaken av "delikatessen"...

  SvarSlett
 2. Trankapsler...brekker meg bare ved tanken av tran...ugg!!! Så du er heldig som har en Mattias som synes det er snadder ;)

  her er et lite tips til deg..kanskje lettere å få det i Silje...uten å grise med skje ;)


  http://easytran.no/

  SvarSlett
 3. Jeg gav Gjendine D-vitamin til hun var cs 6 mnd. Da startet vi med tran og sanasol. Og jeg skriver vi, for selv om jeg ikke syntes det er like godt som det veslefrøkna gjør så syntes jeg faktisk ikke det er så ille!

  SvarSlett
 4. Vi tok den "enkle løsningen" med omega 369 og antioksydantkapsler med smak! Victoria syntes de smakte fortreffelig helt frem til den dagen hun åpnet kapslene og blandet innheldet i yoghurten i den tro at det skulle smake like bra...... :S

  SvarSlett
 5. Vi bruker en 5 ml sprøyte til å få det i munnen, men det "bobler" godt nok en del ut igjen ;)

  Får satse på at det blir lettere etterhvert :)

  SvarSlett
 6. Haha, kjenner igjen fasinasjonen over at de kun får pupp - og den gjelder ikkje berre for de små, også besteforeldre akker seg over at de ikkje får noko anna!:) Men tran er supert, eg svelger det ned ned mjølk. Jenta vår på 15 mnd likte det ikkje før ho vart eit år. Ho synes det er fantastisk, no. Lykke til med trantilvenning - stakkrs lille:) Men det er godt (for ho);)

  SvarSlett