lørdag 3. oktober 2009

En deilig dag

En kjølig høstdag med klar, blå himmel er en sjeldenhet på vestlandet. Da er det opp og ut. Mor og barn i ull og varmt tøy, kameraet over skulderen, babyen i bæreselen, og ut i skogen med oss! Heldigvis bor vi tett ved flere skogsområder, vi har mange valgalternativer over tursteder. Fredag falt valget på Ingersvannet. Det er tettest på, og god vei å gå på, (har til tider litt angst for å snuble når Mattias henger på meg).


Utrolig friskt og deilig! Jeg er sikker på at Mattias nøt det like mye som jeg gjorde. Med store øyne, go´lyder og plutselige latterutbrudd, virket han i hvert fall mer enn tilfreds!

Stemningen og roen var upåklagelig! Pust som blir til frostrøyk, Lyngen står kjempefin, bladene er gulnet og faller på bakken. Et enslig epletre som på mystisk vis er vokst opp like ved stien og noen få blomster som har overlevd nattens frost og skiller seg sterkt ut blandt den ellers så grønne, gule og brune skogen i dag. Slik var stemningen i dag. Fantastisk deilig å ha muligheten til å nyte en slik dag, og gripe den! Jeg er ekstra glad jeg brukte dagen i går så bra, når det nå er surt og sidelengs regn i dag igjen... I dag er det innevær og Lunavær. Ha en flott lørdag:)

3 kommentarer:

 1. Ja det er surt i dag! Så her blir det bare fyr i peisen og familiekos :) Men først trening!
  Min bloggaddresse er for øvrig www.misssmartypants.blogg.no :) Men jeg skriver langt fra så bra som deg!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Både koselige familiesnutter og mer politisk stoff går rett hjem :)

  SvarSlett
 3. Takk for det:) Moro at dere besøker meg!

  SvarSlett