mandag 10. januar 2011

Hva jeg gjorde...

Dag 3: Hvad lavede du i dag?

Ja, det kan man undre seg litt over...
Det er jo typisk at en slik bloggutfordring IKKE treffer på den dagen der jeg strutter av energi, har vært på fjelltur, vasket huset, bakt boller og tilbrakt resten av formiddagen med å rusle rundt på Akvariet - etterfulgt av lett shopping og et kafe´besøk, og da var klokken kun blitt 14...
Men nei... (når sant skal sies har jeg svært få slike dager- kanskje ingen egentlig...)
Slik har min dag derimot vært i dag :Etter en (usedvanlig) hard arbeidsdag er hjernen min i en tilstand som i stor grad kan minne om potetmos. Derfor er det ikke stort fruen har fått gjort etter overstått arbeidsdag, men litt har også rett (har jeg hørt)...Jeg har fått kjøpt meg en ny genser (det hvite rundt Mattias´hode), jeg har laget middag og lekt med gullgutten min.
Jeg har ledd godt av han når han setter seg oppi kassen for å finne bilen sin. (Det er nok sannsynligvis lettere å finne rett leke når man sitter OPPÅ de..)
Og nå sitter jeg da her, ved min elskede mac, med en velfortjent pause, og viten om at kvelden byr på avslapping, strikking og sofasliting :)

Har DU gjort noe spesielt i dag?

1 kommentar:

  1. Hei! Fant deg via "Fine frøkners festlige fjas" og måtte bare titte innom :-)

    Min dag har ikke vært så veldig spennendes den heller... Men hvis jeg skal være moden og vis (som om jeg klarer å dra den i havn på troverdig vis?) så kan jeg jo se at det i grunnen er disse dagene som er de viktige!!

    Ha en fortsatt fin kveld!

    SvarSlett