lørdag 1. januar 2011

Nytt år :)

Utgangen av 2010 og inngangen i 2011 ble feiret i selskap med gode venner, god mat og mengder av snop :) Hva passer vel da bedre til anledningen, enn å "være" Ole Brum, og leve etter filosofien: - Ja takk, begge deler... ?
Sønnen i huset passer godt til den beskrivelsen, matglad som han er. Men takk og pris for enkelte husstander som gir rosiner og nonstop til smågutter, i stedet for "gigantiske" ( i det minste sett fra en ettårings ståsted..) snopeposer.
(sier hun som synes det er helt ok å ha en egen snopeskål for de små barna).Mer enn nok av det meste ble det nå uansett :) En deilig kveld og en god start på året. (.. helt til vi var kjørt hjem og naboens fest/rakketter skremte vettet av Mattias som, etterfølgende, kun sov lite og urolig. )
Vittig sett i forhold til at han sov som en stein da han ved midnatt lå i en reiseseng i vennehuset.. Jaja, det nye året er i gang, og jeg vil gjere ønske dere alle hell og lykke i det nye året!
Gjerne med filosofien: nytt år - nye muligheter, i bakhodet :)

4 kommentarer:

 1. God mat og masse snop hørres ut som ein bra avslutning og start ja ;o)

  Nytt år, nye muligheter ja, og glede meg te å følga deg videre i det nya året.

  Godt nyttår snuppa!!!

  SvarSlett
 2. Hærlige bilder! Her hos oss var det bare storesøster som gikk nyttårsbukk med en venninne, og hun kom hjem med et handlenett proppfult av snop. Non-stop og rosiner ga hun til lillebror, og resten ble 'konfiskert' og gjemt til neste lørdag.
  Ønsker dere et godt nyttår!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 3. Bilde av deg i kveldens innlegg ;o)

  Ikkje lett å værr mindre streng med seg sjøl nei forresten...

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg og dine! Tusen takk for alltid hyggelige kommentarer inne hos meg!

  SvarSlett