torsdag 29. desember 2011

En romjulsdag

Dere har sikkert forstått at jeg elsker julen, både ventetiden og selve feiringen. I år har vi vært så heldige at vi fikk feiret dansk jul sammen med hele svigerfamilien min, og da går det jo en del krefter og tanker omkring det å pakke, ha god logistikk og være føre var på diverse utfordringer som følger med det å reise med to små samt et lite lass julegaver med to fly.
Kanskje netop fordi det hele var nøye planlagt og alt tenkelig (og en del utenkelig) var pakket lett tilgjengelig, gikk reisen, begge veier, helt supert!!

Den minste spiste stort sett, eller sov, mens Mattias var flink og tålmodig der han satt og lekte litt med Tussi, Ipad (som forøvrig er et ganske genialt verktøy å ta i bruk når man reiser med barn som trenger underholdning!!) eller fargestifter.

Den lille uken vi hadde i Danmark ble benyttet til mange og koselige visitter til familie og venner, god mat og drikke og en koselig shoppingdag i Aalborg med julemarked,
karusell og varme pannekaker med nutella :)
I går var vår første juledag her hjemme, og bare for å være på den sikre siden hadde jeg invitert hele min side av familien på middag.
Litt stress var det, men hjelpes så koselig vi hadde det :) Og vi fikk da også tid til å nyte en kopp kakao i mine nyinnkjøpte Mads Stage julekrus. (En aldri så liten førjulsgave til meg selv, da vi var på shopping i Aalborg. Er de ikke bare nydelige?)
Min eldste niese kom her og "hjalp" i forberedelsene om formiddagen i går, og har sovet her. Så dagen i dag skal benyttes til avslapning, kaffekos, innkjøp av nyttårskostymer og litt bytting av julegaver. Real romjulshygge med andre ord ;)

2 kommentarer: