tirsdag 17. november 2009

En ørliten ferie

Jeg har 2 stk kusiner og en stk bror med familie plassert i Oslo, og det er jo alltid greit å ha en grunn til å sette seg på flyet :) Så med min yngste nevøs dåp som unnskyldning tok vi oss en femdager i Hovedstaden. Med familie og shopping i tankene var det stort sett det tiden ble brukt på, men litt sightseeing ble det heldigvis også tid til. Vi fikk tatt turen innom Munch museet, en tur som dessverre ble alt for kort, siden programmet vårt var for tett. Helt klart at ved neste anledning, og gjerne til våren, vil vi vie munch Museet og den tilhørende kafeen samt botaniske hagen et mye lengre besøk. Ser for meg en lat dag i vårsolen :)
Tradisjonen tro ble det også en tur i Vigelandsparken, alltid koselig, men H.... så kaldt det var! Det ble tidenes korteste tur, avsluttet med en kopp varm kakao i Vigelandskafeen, før atter et familietreff stod for tur.
Det har vært en deilig helg, med en slitsom avslutning siden Mattias ble snottforkjølt og brukte den siste natten til å grine mer eller mindre konstant. Det var da vi innså at vi i hverdagen er heldige som har et barn som kun våkner og gråter når han er sulten :) Resultat? Vår lille ferie ble akkurat lang nok, og det var kjempedeilig, for både liten og stor, å komme hjem og sove i sin egen seng!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar