fredag 25. februar 2011

Helgeshoppings

I går åpnet en medblogger butikken AlplakkeBerte på Drotningsvik senter. I noen uker har jeg fulgt med på åpningsprosessen hennes via Fb, og har gledet meg til å få sett butikken "in real life"!

I god fredagsånd er jeg tidlig ferdig om fredagene (dvs senest kl 13.20.... og i dag kl 12.40, til ære for vinterferien...)
Da var det bare å suuse over broen å forelske seg i de lekre fargene fra Rice og de deilige plaggene fra Alpakka og Cream.
Uheldigvis hadde de alt blitt utsolgt for en del størrelser på damefronten, så det ble dårlig med klesshopping til mor. Det ble derimot en nydelig skjorte fra My Cinnamon boy til Mattias, lekre glass fra Rice, og sjokolader fra La Praline (med henholdsvis Chili og Kakaosplitter) som jeg knapt tør og åpne.(Det jeg derimot ikke har kjøpt inn til helgen er melk, brød, middag og annet lurt.. Men men, helgen krever vel ikke slikt?)
Det skal i hvert fall bli deilig med friskkvernet kaffe med cream Caramel med et par slike sjokolader til i helgen ja ;)
Det er jo tross alt viktig å kose seg :D

3 kommentarer:

 1. Helga kreve sjølsagt ikkje sånne kjedelig greier nei, men definitivt det flotta du har shoppa ;o)

  SvarSlett
 2. så skjønne kopper :) Og deilig sjokolade! Jeg skal ta turen dit i morgen. Er farlig nå når jeg får et helt hus å fylle....

  SvarSlett
 3. Herlige kopper og jeg synes jeg kjenner sjokoladesmaken.

  Klem

  SvarSlett