fredag 11. mars 2011

ALT det kjedelige...

Jeg har jo, som før nevnt, et lite syprosjekt på gang. Eller: det vil strengt tatt si, at så lite var det visst ikke allikevel det godeste prosjektet...
Jeg troppet opp hos "kursholderen" (mamma) her er en kveld med en pose stoff og en oppskrift, og tenkte at nå skulle vi komme langt!

Etter å ha målt, og tegnet opp 25 kvadrater (og kavet meg halvt i hjel for å få de sånn ca like store SAMTIDIG som mønster og stoffretning (som i: ka P*** er stoffretning?!) skulle følges, synes jeg at NU var da det verste gjort?
Litt skulderverk og med litt stive ben etter å ha lagt på gulvet og målt og klippet i nesten to timer, var jeg da klar til å lage et teppe av alle de søte små lappene mine :)Meeen. Det er visst ikke sånn det funker!?
FØRST må jeg sy rundt alle firkantene (sånn sett logisk nok, så de ikke rakner, men jeg tenkte bare likssom ikke på at det OGSÅ hørte til i jobben...)

Så etter en kvelds jobbing er jeg her nå: Ca halvveis i syingen rundt alle firkantene!
Nå ser jeg faktisk virkelig frem til i morgen, for Mamma har forsikret meg om at nå er det kjedeligste overstått!!

Så: Symaskin here I come!!!

5 kommentarer:

 1. Oooops, eg har IKKJE sydd rundt kantene...
  Så e det ingen som har lært meg heller ;o)

  Det e tidkrevande saker ja.
  Så spennande å sjå kossen det blir te slutt da!
  Lykke te

  SvarSlett
 2. Stakk snuten inn her, og det var jo god timing!! Eller kanskje ikke? Får jo nesten dårlig samvittighet...men bare nesten :) Vet du liker det! Får følge med litt her jeg, da...så jeg vet akkurat hvor takknemmelig jeg skal være!!

  Klem fra M

  SvarSlett
 3. Jeg beundrer innsatsen, og det skal sannelig bli spennende å se det ferdige resultatet.

  Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
 4. jepp! det tar tid;) har tenkte på samme måte maange ganger før at det der tar vel ikke så lang tid.. men jo da.. mye lengre enn man regner med;)
  men da blir det som regel penest også;)
  kos deg videre med teppet ditt, følger spent med på resultatet.. blir nok så pent atte!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg vet jo egentlig at det blir penest når man tar seg tid.. Men jeg er bare en såå utålmodig jente :) Fikk gjort litt gøyt i dag da ;)

  SvarSlett