tirsdag 20. desember 2011

Juleklar

Det har ikke blitt nye tid til blogg her de siste dagene. Med syk Mattias (igjen!!!), de siste forberedelsene til jul og spede forsøk på å få hardt tiltrengt søvn selv, er det enkelte ting som bare MÅ nedprioriteres...
Imens er Silje blitt 3 måneder, vaksinert og smilende, og har sjokkert oss ved å plutselig sove 13-14 timers natt med 2-3 matinger 4 netter på rad!! (fra ytterpunktet med å våkne annenhver time natten igjennom....)

Ellers er vi pakket og klare nå. Vi skal feire dansk jul, og setter oss på flyet i morgen. Med stappfulle kofferter og den sykeste huskelisten utkrysset... Hjelpes hvor mye som skal med når man skal ha to små avgårde...
Men det blir rart også da, å ikke være hjemme når det er jul. Det er rart å ikke skulle pynte juletre, handle julemat og gjøre alle de siste forberedelsene til jul. Men jeg har i det minste fått stillt opp alle julekortene mine ;)


Jeg er jo så glad i julekort, og hadde før et speil i gangen som var overlesset med alle julekortene vi fikk. Etter den siste ommøbleringen røk speilet ut, og julekortene er "flyttet" inn i stuen! Synes det er koselig jeg, å sitte i sofan å se på alle bildene av de flotte barna vi er så glade i :)
Håper du nyter førjulstiden og ikke stresser :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar