søndag 10. november 2013

Søndagskos

Søndagskos er å sitte på sofaen, under et varmt pledd sammen med to småtroll. Spise frokost i sofaen og sulle rundt i pysjen i timesvis.
"Heldigvis" er ungene mine så tidlig våkne at vi rekker massevis av søndagskos, og alikevel får nytt en vakker, kald og klar høstdag på Akvariet.
 Silje hadde en lengre samtale med Kameleonen, hvor de lekte tittitt. (Dvs at Kameleonen blinker til Silje hvorpå hun gjemmer øynene sine bak hendene og sier tittei!)

Fantastisk morsomt, for det virket reellt som en kommunikasjon mellom de to!

Ellers var hun vekselvis fascinert og skremt gjennom hele turen. Spranget mellom begeistret latter og å klamre seg til meg og være redd, var stort, og skiftet raskt, så det var ikke lett å vite hva som ville vekke hvilken reaksjon. Mattias derimot er mer forutsigbar i sånt henseende. Han elsker sjøløvene, og haiene, og er ellers sånn passe interressert i det meste.

De ble begge oforholdsmessig redde av avdelingen med utstoppede dyr da!? Silje var nærmest skrekkslagen av isbjørnen. Utrolig vittig!

En deilig dag med mine vakre små, har det i hvert fall vært. når ungene nå vel er lagt skal bena krølles sammen under meg i sofaen, mens vi finner et eller annet på Netflix. Både mor og far i huset er nemlig passelig redusert etter å ha deltatt i utdrikkingslag i helgen ;)

En festlig helg fra ende til annen med andre ord :)

                                                          (Taggekunstverk på vei til Akvariet)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar