onsdag 31. mars 2010

Akvariet

Nå har jeg hatt mine to første påskeferiedager. Det har vært travle men morsomme dager :) Dagen i dag ble brukt i Akvariet i Bergen. Hver gang jeg er der (som ca er en gang i året), tenker jeg at jeg burde gå her oftere, og kanskje til og med kjøpe årskort. I dag bestemte jeg meg litt for at det får vi gjøre neste år, når Mattias i større grad har glede og utbytte av å komme ofte i Akvariet.
Det er kjempefint der, og mandag åpnet de den nye glasstunellen. Da går du i en ca 5 meter lang glasstunell "under" haibassenget. Det var virkelig flott laget til. Jeg fikk litt fornemmelsen av at haiene flydde over hodet mitt. Jeg trodde at Mattias bare ville sovne inne i mørket der. Men sove gjorde han i hvert fall ikke. Han hang i babybjørnen og fulgte med på alt. Dette blir helt klart en aktivitet jeg vil ha inn som fast påsketradisjon. Da jeg var liten, hadde vi ikke noen egentlige tradisjoner for påske, derfor ser jeg nå at jeg vil gi Mattias dette. Om det blir oppstart av flere nye tradisjoner i år, får vel tiden vise ;)Nå er jeg i hvert fall klar for ny jobbeøkt i morgen, før jeg tar to dager mer med påskeferie!

3 kommentarer:

 1. Så koslig:) må snart ta en tur vi også å se på de nye haiene..

  SvarSlett
 2. ohh..jeg og vil på akvariet..;)
  og årskort er helt genialt =)

  SvarSlett
 3. artige bilder:) må snart reise å se haiene vi også.. tipper malene kommer til å fryde seg.. mens martin kommer til å gjemme seg bak meg.. som kommer til å gjemme meg bak øistein igjen.. hihi.. syns eg ser oss;-)

  SvarSlett