tirsdag 2. mars 2010

Bursdag!

I dag er det mannen min sin bursdag... Etter å ha sendt ham avgårde på jobben i morges har det derfor vært travelt i Skogveien. Bake boller og kaker, rydde og støvsuge, gjøre klar gaven fra Mattias (ja, han er såå flink til å kjøpe gaver allerede!), pynte og lete leeeeenge etter det danske flagget jeg VISSTE at vi kjøpte i Århus i sommer (jeg fant det til slutt!). Innimellom skulle det jo også være tid til å besøke terapibadet (som jeg vil fortelle mer om senere) og å leke litt med den skjønneste gutten i gaten, så tror ikke jeg har sittet stort på baken i dag nei! Etter mye om og men var vi klare til å møte mannen min igjen, og invitere familie og venner på kaffe og kos.

Mattias fikk hjelpe bursdagsbarnet med å åpne gaven fra ham selv, og synes nok at det var papiret som var mest spennende. Ellers har vi spist og kost oss. Til og med Mattias fikk smake litt krem og bolle i dag, og lekt med sin kusine, Ada Sofie, og gåvognen hans. Så han var strålende fornøyd, og ligger nå pent i sengen sin. Får bare krysse fingre for at ikke han får vondt i det lille magehuset sitt i natt...


Nå sier i hvert fall jeg takk for en koselig ettermiddag med folk jeg er glad i, og er klar for å legge meg på sofaen litt, så får vi vel regne med at det samme gjelder for Ricco:)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen i hus:)

  Deilig i terapibadet ja, vi var engang veldig flinke å gå der men noe skjedde på veien..
  Er det åpent no i vinterferien altså?

  No skal jeg brette klær, vente på frusterte fruer og drømme om kakene og muffinsene dine..haha

  SvarSlett
 2. Hipp Hurra for bursdagsmannen =)

  du skulle jo sagt at han hadde bursdag,så skulle han også fått kaketog ;)

  SvarSlett
 3. ja, terapibadet har vanlig åpent i vinterferien, så ta turen! Anne: det holder lenge at du lager tog til Mattias sin bursdag:) Da skal jeg legge ut fine bilder av fiine kaken her:)

  SvarSlett
 4. betalingen blir gratis reklame på bloggen din;) fin deal..hehe ;)

  SvarSlett
 5. Kanskje du skal starte opp et lite hjemmebakeri?

  SvarSlett
 6. Nja...tror jeg holder meg til venner og familie ;)

  SvarSlett