lørdag 6. mars 2010

Middagsklubb

For vel ett år siden startet vi opp med å ha middagsklubb sammen med noen venner av oss. I oppstarten var vi vel entusiastiske, og tenkte på å ha det annenhver fredag. Men, med helgejobbing, familie og andre festlige anledninger som man ikke kan gå glipp av, landet vi fort på at en gang i måneden var rikelig. I går var det da vår tur til å være verter. Jeg hadde hatt en relativt slitsom dag på jobb, etter en søvnløs natt, og ble veldig glad da jeg kom hjem og Ricco alt hadde skåret grønnsaker og laget kaken som skulle bli dessert :) Da var min jobb å kose og leke med Mattias mens "dauben i øl" ble tilberedet (noe som tar ca 4 timer). Ellers var mine arbeidsoppgaver å skrelle et berg poteter og dekke bord.
Kl vel åtte om kvelden sov minstemann, gjestene var ankommet og vi kunne spise og kose oss. Maten var deilig, kjøttet mørt og selskapet var, som vanlig, fortreffelig, kort sagt en god aften!
Første middagsklubben i det nye huset vårt ble en sukses, så det var jo veldig koselig. Enda koseligere ble det da vi bestemte at neste middagsklubb går til Mona og Kristian, våre "soon to be naboer" som regner med å flytte inn i andre del av tomannsboligen om et par-tre uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar