søndag 28. mars 2010

Leke er moro!!

Del 1: Mammaen forstår at babyen hennes er blitt stor gutt.
De små tingene i hverdagen som beviser at tiden bare går så altfor fort, men at jeg egentlig liker utviklingen svært godt :)

Nå er Mattias, endelig, sluttet med nattspising! Etter en del netter med timesvis med protester og illsint baby, våknet gutten kun et par ganger a 5 minutter i natt. Resultat: 1 stk uthvilt baby og mamma, står opp kl 07.50 GAMMEL tid.

Sprekkfull av energi, pakket vi oss i bilen og ut for å utforske verden. Han var egentlig mest observerende i dag. Satt nå og disset litt, krøp litt rundt omkring, kikket på de andre barna og spiste litt grus. Men uansett. Gutten min koste seg og lekte "alene" ute på lekeplassen for aller første gang.

Jeg har det som om det er en helt ny epoke i barndommen hans som er startet, akkurat nå! Han er liksom ikke baby lengre, men mer en liten gutt som kan alt i hele verden... Verden har vært litt mer begrenset, kan man si, i vinter. Da har vi mest måttet være inne og leke hele dagen, med kun korte turer ut siden det har vært så kaldt. Derfor føles det nok ekstra deilig nå.

Jeg elsker simpelten at våren er kommet og at Mattias nå er blitt så stor, at vi kan gå ut og leke :)

1 kommentar:

  1. han har blitt en selvstendig "stor" liten gutt ;)

    veldig kjekk lekedate,satser på en lenger en når dette regnet holder seg vekke =)
    (heey..nå skinner solen...sånn littegranne)

    SvarSlett