onsdag 18. august 2010

Merket og klar

Jeg føler jeg uendelig lenge har strøket og klistret på noe som føles som titusenvis av eiendeler. Det står nemlig ettertrykkelig i brevet fra barnehagen at ALT SKAL være merket med barnets navn...Og lydig som jeg er, har jeg da klistret og strøket s0m om jeg aldri har gjort annet!
Så var dagen her da! Gutten min starter i barnehagen!! Den bittelille gutten min :(
Det er med skrekkblandet fryd vi har pakket oss klar til den første tilvenningsdagen. Her er både bleier, ekstratøy, regntøy og Tussi klar i vesken. (Først så han litt nervøs ut etter at jeg fortalte hva han skulle i dag og viste han barnehagebrosjyren, men... Det glemte han fort når Hinkel Pinkel kom!)For sikkerhets skyld har både ricco og meg dagen fri til å være med på denne første dagen i en ny epoke. (I tillegg har vi jo Tussi, så om ALT annet slår feil så tyr vi nok til den og en sutt ja...)
Uansett om Mattias hater (noe som nok grenser til å være det mest urealistiske scenariet i hele verden) eller elsker Furuly barnehage med alt den har å tilby blir nok utfallet det samme: Omgjengelig som han er tar han dem nok med storm, og glemmer alt om at mamma og pappa i det hele tatt er der etter en times tid :)

9 kommentarer:

 1. ÅÅå så spennende!! ønsker dere lykke til med barnehagestarten!

  SvarSlett
 2. Dette blir ei spennande tid både for mamma og pappa og ikkje minst for vesle Mattias:)) Det går sikkert veldig flott, skal dokke sjå !

  Artig at du vil vere med på den uformelle markeringa mi på bloggen !!

  Ha en fin dag !

  SvarSlett
 3. Åh, jeg husker veldig da vi sendte barn i barnehage for første gang. Tror ikke jeg var så pliktoppfyllende som deg og merket alt mulig men jeg var virkelig urolig redd for at de ikke kunne ta like godt vare på barnet mitt som det jeg selv kunne. Men, hun trivdes fra første stund og de som jobbet der var veldig flinke. Med andre mann hadde vi en litt annen start - jeg og mannen min og barna hadde vært i Spania og siste kveld var besteforeldre barnepassere mens vi var ute og spiste. Det førte til alvorlig mageinfeksjon hos oss begge og mannen min var sykemeldt i 4 uker nesten og ingen av oss klarte å være i barnehagen under innkjøringen - heldigvis var storesøster der da og han trivdes også fra første stund.

  Du har utrolig mange fine bilder på bloggen din. Kommer snart innom ijgen :=)

  SvarSlett
 4. Åhhh skjønnasen :o)

  Alltid spennande å begynna i barnehage og som oftast e det værre for oss voksne :o)
  Min grein ikkje i det heile tatt, og eg blei egentlig litt skuffa huska eg.
  Og imponerande merking!!! Va ikkje så flink eg huska eg...

  Lykke te med tilvenningen :o)

  SvarSlett
 5. Vi er ogsåpå tilvenning.På ny barnehage rett nede i gaten. Det går strålende. Hun digger der. Men aller helst vil jeg hente henne hjem og ha henne her hos meg.sukk. er nok verre for foreldrene enn barna. håper det gikk bra med søre gutten din:-)

  SvarSlett
 6. Ja tilvenningen er nok like viktig for oss foreldre som for gutten :) men jeg synes det er godt å ha det litt gradvis jeg da :) For alles del (eller var det mest for min del?) he he. Det går som regel godt :)

  SvarSlett
 7. hvordan gikk det??
  Hvilken base havnet han på forresten? Fantastisk bhg forresten vi er max fornøyde:)

  SvarSlett
 8. vi er på base 3 :) Og det ser veldig lovende ut :)

  SvarSlett
 9. Håper det går bra med han i barnehagen og at han trives :)

  SvarSlett