tirsdag 3. august 2010

P for Perfekt

Vi skulle vel alle ønske at vi var Perfekte? At det var nok timer i døgnet og energi i kroppen til at vi hver dag utførte jobben vår med et smil om munnen, Perfekt! At man hver morgen våknet, etter en Perfekts natts søvn, spratt ut av sengen og stormet inn på naborommet for å vekke, det alldeles Perfekte barnet, som lå der og sov.Man skulle vel ønske at ens hjem var Plettfritt og Perfekt innredet, at alt stod i Perfekt harmoni og aldri var rotete og dekorert av leker, ukeblader og strikketøy.
Hadde det ikke vært ønskelig å være et Perfekt menneske? Et som aldri gjorde feil, forsnakket seg, kranglet eller såret andre menesker?
Hvem er det som skal bestemme hva som er Perfekt?
Til tross for at jeg tror vi alle streber etter å bli Perfekte, er jeg rimelig sikker på at vi skal benytte hver dag på å takke for at vi ikke er det!I en Perfekt dag, i et Perfekt hjem, i et Perfekt LIV, der er det plass til feil og mangler, litt rot og en liten krangel i ny og ne. Det eneste som betyr noe i den sammenheng, i den Perfekte virkeligheten er evnen til å elske, tilgi og be om tilgivelse.
DET er mitt svar på hva som er Perfekt :)
Ønsker alle en Perfekt dag, hva det enn er for DEG!

5 kommentarer:

 1. Jeg kan lide din definition på Perfekt.. :-))

  SvarSlett
 2. Dette likte jeg så absolutt. Perfekt! =D

  SvarSlett
 3. Enig med de to andre her om at din definisjon på perfekt var virkelig - perfekt!
  Nydelig gutt du har.

  SvarSlett
 4. Jeg er glad for å høre at andre er enige :) Takk!

  SvarSlett
 5. Jeg liker virkelig måten du beskriver perfekt på - eller hva som burde være standaren på perfekt...
  Jeg kjenner så mange som streber etter å holde det perfekte ytre, men man vet at bak fasaden, der er alt fra perfekt, så hvorfor holde på med det skuespillet. Er det rart at folk er slitne?

  SvarSlett