lørdag 7. januar 2012

Sånn går no dagan..

Dagene har sklidd over i hverandre de siste 4-5 døgnene. Mattias har hatt skyhøy feber og har i stor grad kun lagt "rundtomkring" og sagt "Mamma.." med sutrestemme, de siste 3 dagene. Da er det digg med madrass i stuen ;)
Til tross for at han faktisk ble bedre kort tid etter at madrassen kom ned på gulvet, og plutselig fant bittelitt energi til å leke med både biler og tog og dataspill, har det nå vært litt kos og i ettermiddag. Selv Silje hadde feber, men heldigvis ikke så mye som broren, og hun har hatt rikelig med energi til leking!

Vi venter i spenning hver dag på at hun skal klare de siste millimeterne før hun ruller helt rundt. Meeen, det ble ikke i dag heller...
Mattias er tydelig mye mer opptatt av og glad i Silje nå. Det er kjempekjekt å se, og koselig at det første han spør etter om morgenen er hvor Silje er. Det er godt å se at han vil leke og kose med henne nå, og det er tydelig at sjalusiproblemet vi hadde helt i starten er på sterk retur :D


Ellers er begge barn i seng igjen, etter en dag hvor de kun i svært kort tid har vært ute av pysjen, er de da i pysj og i seng. Så får vi krysse fingre for at denne natten bare blir litt bedre enn de forrige nettene. Det starter godt med at Mattias faktisk ligger i sin egen seng og har litt mindre feber. Nå vanker det Biff og potetbåter på de voksne, så får vi se om det er noe av underholdningsveri på fjernsynet.. (evig optimist??)

1 kommentar:

  1. Dakar gutten..det der er noe jeg ikke gleder meg til..men er vel en del av "gamet"! Godt at mor og far koser seg med biff :) Og: heia Silje!

    Monis

    SvarSlett