onsdag 11. januar 2012

Se min kjole :)Her i huset drukner vi i snott og tårer med to syke barn og en syk meg. Hva er vel deiligere da enn å bla mentalt tilbake til julen? Da vi alle var friske, glade og omgitte av familie og venner :)

Jeg har hatt lyst å vise frem noe av alt det flotte vi (især barna) fikk til jul, og da ble dette lekeshottet inngangsvinkelen dertil:
Silje fikk bl.a. nydelige klær (her i kjole fra onkel og tante), gøye leker (molekylet er fra Mattias og dukken fikk hun av mormor og bestefar).

Hun fikk også dette flotte bildet/navneskiltet som kusinen har laget til henne, og det står så flott på boklisten sammen med 2 av bøkene hun fikk til jul, at der blir det nok stående lenge før det kommer opp å henge. (Bøkene er forært av skjønne tanter..)

Er der ikke deilig å få slike gode gaver tl de søte små? Mattias fikk langt mer "morsomme" og langt mindre "nyttige" gaver, men det får vi komme tilbake til i et annet innlegg ;)

2 kommentarer:

  1. Håber at det går fremad med helbredet. Skønt at se diverse gaver er taget i brug. Knus og kram fra Onkel og tante ;0)

    SvarSlett
  2. Takk :) Mattias er i det mindste rask igen, så det går den rette vej :)

    SvarSlett