tirsdag 24. januar 2012

Utviklingen. .


Silje er jo blitt sååå stor, og flink og god og alt og det :)

Hun prater, koser, smiler og leker i større og større grad for hver uke som går. Vi synes jo (selvsagt) at hun er så fantastisk unik og god, at det nærmest kommer som et sjokk at resten av babyene i verden kan det samme som Silje...

Når jeg sjekker opp hva en 4 måneder gammel baby kan, så viser det seg jo at hun rett og slett er uforskammet normal i all sin særegenhet :)

Barnets utvikling 4 måneder:

- Løfte hodet når det ligger på magen ved hjelp av hender og armer

- Rulle seg fra mage og over på ryggen, men ikke fra rygg til mage

- Åpne hendene sine helt

- Utforske ting med begge hender og munn

- I tillegg vil en baby på 4 måneder ha utviklet ulike lyder, og respondere med lyd og blikkontakt i kommunikasjon med foreldre.

(For meg er nesten kommunikasjonsbiten det viktigste her! Jeg elsker de ulike ansiktsutrykkene, den tydelige gleden hun viser når en av oss prater/koser med henne, latteren og alle golydene)

Det er jo kort og godt oppskriftsmessig dette her Siljemoren :) Fortsett slik du!

Kan du rulle rundt?

5 kommentarer:

 1. Store skjønne jenten :) Gleder meg til å hilse på. Har en nesten ferdig sparkebukse som jeg begynner å bli redd blir for liten... hvilken str bruker hun? Gøy å se at hun har sansen for de fiiine lekene ;)

  -katrine

  SvarSlett
 2. Hei :) ja tiden flyr vettu ;) nå bruker hun str 68 (et par ting i 62 som passer fortsatt...)

  SvarSlett
 3. Jeg kan rulle rundt ;-) Busteliten er ikke helt stø på den biten enda, men har da fått det til noen ganger ;-) Men så er han bare tre måneder også, da.
  Men du - når jeg har linket til Bustebloggen på FB i dag, har det øverste bildet ditt her til stadighet dukket opp!? Hvordan i alle dager kan det ha seg? :O

  SvarSlett
 4. Hmm. Høres mystefystisk ut!! Men vet at -fb har slitt de siste dagene. Kanskje der det er noe feil?

  SvarSlett