fredag 6. januar 2012

syyyk:(

IGJEN!!
Denne høsten og vinteren har Mattias vært flere dager syk enn jeg trodde det var mulig... Flesteparten av dagene har jeg bitt i det sure eplet og tatt tørnen med uavbrutt gråt og 2 små alene, og takket for at jeg har mammapermisjon. I dag og i går har det vært så tungt med sykdom (og søvnløse netter) at mannen også er hjemme. (For det er jo egentlig meningsløst å bli totalt utslitt selv også, og Silje har jo forsåvidt krav på å bli sett selv om Mattias er syk..) Mattias har våknet flere ganger i timen og bare gråter og roper på mamma, koker i feber, hoster og har ikke orket å spise mer enn et par munnfuller is og en halv bolle på to dager.
Etter et uvisst antall timer på sofaen med Playhouse Disney og Bamse og Kylling dvd på repeat, med en febersyk gutt på fanget er det godt at mor vet å multitaske ;)

5 kommentarer:

 1. Huff! Eg har også hatt mannen heime når det har vore sjuke unger, sjølv om eg har vore i permisjon. Det er grenser for kva ein klarer når ein berre er ein! God betring til lillegut!

  SvarSlett
 2. Stakkar gutten til mormor. Klem. Stakkar mamma og pappa og. :)

  SvarSlett
 3. God bedring, godt at han var rask i julen og hvor er det godt, at han kan bruge dvdén med Bamse og Kylling...

  SvarSlett
 4. God bedring! Får håpe det blir fort bra igjen!

  SvarSlett
 5. Takk takk :) Og ja, jeg lover for at Bamse og kylling er populær- den er set mindst 100 gange!! Mprsomt hvordan nogen ting blir ved med at være sjovt ;)

  SvarSlett