onsdag 8. desember 2010

Adventspakke - til meg !!

I dag kom det en stoor overraskelse i postkassen! Nemlig en søt adventspakke, TIL MEG fra godeste Namaste :)Hun har nemlig en adventskalender gående hvor hun trekker ut en gave for hver dag blandt hennes følgere (dvs: Kun de som fulgte før desember startet)Uansett: Ipostkassen min lå det en konvolutt med påskriften: "åpnes 8 desember", og da skjønte jeg jo med en gang hvem dette var fra :DI og med at det er 8 desember i dag, fikk Mattias lov å hjelpe med med åpningen med en gang.
Inni lå det et stilig pannebånd, som faktisk passet meg akkurat!!!- I tilfelle det ikke passet til meg selv, hadde hun sendt med 2 sjokolader som jeg evt. kunne trøstespise. He he :)Men, det ble ingen behov for trøstespising i dag, så Mattias overtok lett sjokoladene, så de er vekke :) Mens jeg selv fortsatt sitter med mitt stilige, nye pannebånd på hodet :)
Tusen takk Namaste :D

6 kommentarer:

 1. Hei!! Supert at du ville bli med på lotteriet mitt!! :D Også så heldig du var som vant hos Namaste da!! Jeg har et håp om å vinne i kalenderen hennes en dag jeg og;) Ha en fortsatt fin kveld!! ¤R¤

  SvarSlett
 2. Så kjekt å sjå at det fallt i smak!

  Eg var redd det var litt lite, men det passte vitterligen perfekt ja :o)
  Så fint det var på deg da!!!

  Ser ut te at godgutten blei glad for at du ikkje trengte å trøstespisa, tihi :o)

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med fint pannebånd, det er jo bare supergøy med pakker i posten :) *♥*

  SvarSlett
 4. Fint pannebånd - fikk lyst til å hekle selv.
  Jeg hadde heller ikke hørt om Miss Sophie før jeg tilfeldigvis klikket inn på TLC kanalen. Ikke min favoritt akkurat. Det er BBC som har produsert denne serien, så kanskje dukker den opp på NRK en gnang.
  Hyggelig blogg du har.

  SvarSlett
 5. Hei! Så koselig med pakke posten da. Fint pannebånd:)

  SvarSlett
 6. Kjekt med førjulslotterier Ü

  Kanskje du har lyst å være med på blogglotteriet mitt tror det kan være noe der som kan passe på et barnerom eller som venninnegave ;)

  mvh. Frk.Fjong

  SvarSlett