
Det viktigste er visstnok at de får i seg godt med fett, så de ikke fryser så masse. (Noe som kanskje kan forklare alle de fettrike/kaloririke måltidene vi mennesker også driver og mesker oss med nå i desember?)
Etter inspirasjon fra den godeste Petunia, som visstnok er en fugleelsker man bør se opp til, satte jeg i gang med det jeg nå hadde i skapet i dag.

Det ble:
- Noen hakkede mandler, litt rosiner, havregryn, solsikkekjerner, delfiafett og kokosmel.
Fettet skal smeltes og blandes med resten, før det puttes i en gammel melkekartong, som det er stukket et par pinner inn i.
Deretter er det bare til å vente til fettet er stivnet igjen, klippe pappen av

Som sagt så gjort!
Mor og sønn tuslet ut i skumringen for å sørge for at fuglene får noe nytt å spise i morgen.
Jeg håper på at dette blir en hit blandt "mine" fugler, men må vel pent vente til i morgen, når det er dagslys, på resultatet...
Jaja, da har jeg noe å glede meg til i morgen også da :D

Så lurt med hjemmelaget fuglesnacks, blir nok noen fornøyde fugler nå da *♥*
SvarSlett