tirsdag 14. desember 2010

Julekort og julefjas

Jeg elsker julekort, og har en sløyfe rundt speilet i gangen som alle kortene klipses fast i etterhvert som de kommer. På den måten får jeg liksom sett masse på de, og nytt de litt :)
Foreløpig ser det ganske stusselig ut, men det kommer seg snart :)
Jeg kan vel ikke klage heller i og med at mine egne kort ikke er sendt heller..
Etter å ha brukt dagesvis på å huske alle som skal ha julekort, finne adresser frem og skrive litt på de som skal sendes litt vekk,( jeg gidder tross alt ikke skrive en hel masse på kort som skal inn til naboen likssom...), er de klare!
Nå ligger det en stakk julekort ferdig til sending på kommoden :)
Digg! Og med flere dagers margin til postens frist...He he :)

Vi valgte en familiemodell i år, med bilder av hele bunten (det var til og med tanken at Fluffy skulle bli med, men tullekatten nekter jo å stå i ro når vi bestemmer det..)
Kortene lagde jeg enkelt på Fotoknudsen.no, og jeg ble kjempefornøyd :)

Ellers har vi fått nytt skap i gangen til å holde styr på alle Mattias sine klær og sko (noe som var strengt påkrevd...)Han sitter mye og putler der ute. Tar ting inn og ut av skapet, huer på og av hodet, og koooser seg verre ;) Det skal ofte ikke så mye til for å underholde en ettåring...

2 kommentarer:

  1. Jeg har også hengt opp de første julekortene i holderen sin nå :) Det er så koselig å se på de. Hva er den blomsten/stjerna som henger på speilet? Superfin! *♥*

    SvarSlett
  2. stjernen klipte/limte jeg på juleverkstedet vårt forrige helg. 12 strimler som "bøyes" sammen.

    SvarSlett