tirsdag 5. april 2011

Mister handy...

Jeg fikk kjøpt en krakk på Ikea, som min opprinnelige plan var å ha blomster på oppe i loftsstuen. Da den skulle skrus sammen var Mattias kjapt fremme og skulle hjelpe (og er faktisk skikkelig handy - skjønner jo at skruer skal inn i huller og alt og det - imponert...)Problemet var bare at når den var ferdig montert fortsatte bare Mattias sin interresse og øke!!!
Denne kunne man jo klatre på/over/rundt, denne kunne man flytte til steder som tidligere var utenfor rekkevidde og den kan brukes til stol :)
Kort fortalt ble alle planer fra min side om at denne skulle males og benyttes som blomsterbord skrinlagt rimelig kjapt...

Det den derimot er sykt fin til er å ha gutten (sånn rimelig) trygt plassert mens jeg lager middag:)
Han digger jo å se hva som foregår, og fra nå av kan han få lov til det, og samtidig få delta litt i middagslagingen.
-Her må jeg vel innrømme at han spiser mye mer pølsebiter enn han kutter, men han syns tydelig at det var stas å få en "egen" kniv og jobbe med :)
For meg ble dette bare nok et tegn på at den lille gutten min begynner å bli stor alt. Så blir det nok snart slutt på å sitte på fanget/kose/kille med meg hele ettermidagen - da har han sikkert ikke tid.:(
Apropos det: Nå må jeg nesten løpe bort og leke litt med han før han slutter å være interressert i det og...

2 kommentarer:

 1. Bare nyt tiden!
  Husk å ta mange bilder, det er nemlig utrolig artig å vise en gretten tenåring hvor ivrig og søt han/hun var en gang i tiden ;-)

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. En dyktig lærlig du har fått deg på kjøkkenet. Det er så morro å se hvordan disse små elsker å delta.

  Klem

  SvarSlett