mandag 10. oktober 2011

Silje 3 uker

I dag er vakre Silje-min 3 uker, og har sin første forkjølelse!
Det er jaggu ikke lett å skjerme henne fra basselusker når Mattias hele tiden vil kose med hun og se på hun, og han er en tikkende bakteriebombe hele tiden føler jeg. Vi har sovet relativt dårlig i natt. Silje har vært tett og våknet masse og jeg har vært nervøs og lagt og kikket på hun... Så nå er hun slått ut og ligger i vuggen i stuen, mens jeg benytter tiden til en kjapp bloggings.
Vi skal til legen en tur senere, bare for sikkerhets skyld, men jeg tenker at hun egentlig har det fint, hun orker i hvert fall å smile bittelitt til mamman sin :)

4 kommentarer:

 1. For et herlig smil! Hihi! Håper det kommer seg fort, ikke lett å være liten og forkjølet. Silje 3 uker i dag, Lisa 3 måneder i dag! 3x3 hurra for Skogveiens prinsesser!
  Monis

  SvarSlett
 2. Sikke et smil prinsessen har :0) Det er så synd for de små pus, når de store slæber atl muligt, med hjem fra børnehave, men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Her hos os var Stine også tit syg, mens de 2 andre sjældent har været det. Jeg er overbevist om at de har fået alle bactusserne, i en tidlig alder, så derfor er deres imunsystem stærkere i dag :0) Hils resten af familien.. Knus Lone

  SvarSlett
 3. Masse god bedring fra tante, onkel og Ada Sofie <3 Er ikke lett når de små er syke.

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjære deg! Hun har allerede blitt tre uker og jeg tror jeg ikke har rukket innom for å si gratulerer! Jeg har fått med meg at lillesøster har kommet, men dagene bare flyr - men nå har jeg fått skrevet det:) Hun er kjempesøt! Lykke til videre!

  SvarSlett