mandag 1. oktober 2012

Profesjonell?

Å være profesjonell i noe... Da er man flink da, proff liksom...
F.eks en fotograf, burde ikke det betinge at man takler litt stress, uforusette situasjoner og barn på en slik måte at det er mulig å få et bra bilde eller to??

I dag var det barnehagefotografering. tidligere år har Fame tatt bildene, og vi har vært storfornøyde! I år gledet jeg meg rett og slett, så gøy har det vært tidligere, for nå skulle jo Silje og fotograferes, og ta søskenbilder og jøje meg så fine bilder det sikkert skulle bli...

Så kom resultatene da, faktisk på sms, før jeg i det hele tatt hadde forlatt barnehagen, og da kom dette (som det beste..)

Jeg tenker (som sikkert alle andre mødre) at mine barn er vakre, fotogene og glade. Synes du det kommer frem her? Det ser nesten ut som om gutten er redd... Siljes bilde var noe bedre , det så bare opphengt og rart ut. Hun smilte i hvert fall..

(men nå smiler hun jo stort sett hele tiden, så hvis man ikke får et glisebilde av hun skal man nærmest være et fælt menneske...)

Bare for å sjekke om Mattias plutselig var blitt et ufotogent barn, knipset jeg han (på kommando) rett etter barnehagen, og vet du?

 Jeg synes det var et mye finere bilde enn det den profesjonelle fotografen hadde klart å ta. Nei, skuffa er jeg! De tjener ikke mye penger på de derre i Skogvegen i år nei ;)

6 kommentarer:

 1. Uffda - ja, det var nesten imponerende dårlige bilder! Hvordan har de klart det? Send de inn til naboen istedenfor ;)

  katrine

  SvarSlett
 2. Ja, det er helt krise... Men vi går nok inn til naboen for julefotograferingen i år gitt ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er ganske enig. Bildet du tok var mye finere. Men det er nok slik med oss også. Vi føler oss mer naturlige og slapper mer av når det er en vi kjenner bak kamera...

  SvarSlett
 4. Ha ha, ditt var mye bedre, ja! Jeg har slutta å bestille barnehagebilder, sjelden de er bra...

  SvarSlett
 5. Sparer jo litt penger på det da ;)

  SvarSlett
 6. Her har vi gråtebilder første året i barnehagen av alle mann. Nå er det nesten så jeg håper at tredjemann gråter til våren så de står i stil...

  SvarSlett