onsdag 27. mars 2013

Overraskende lett påskedessert

Det er vår tur å ha middagsklubb i dag! Og med Påske som inspirasjonskilde blir det både kylling, lam samt påskenøtter og sjokoladeegg til kaffen.


Utfordringen er jo alltid å lage noe vi aldri har laget før, inspirert av et forhåndsbestemt tema - så med påske, måtte det jo bli en gul dessert. Og hva passer vel bedre enn appelsinfromasje?

Her er damen som "alltid" kjøper Freias dessertpulver som blandes med melk, men DET går ikke på middagsklubb.

Derfor gikk jeg tidlig i gang, for dette tok nok laaang tid. Men... Nei! 10 minutter tok det!? Og DER mistet jeg grunnen til å kjøpe Freias pulver neste gang. Når det er så enkelt og kjapt at til og med jeg rekker det :)
Oppskriften fant jeg her. (Sukrin er byttet ut med sukker her i huset.) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar