fredag 25. september 2009

Shopping?

Jeg har egentlig alltid vært mest glad i å gå rundt og kikke i butikker og aldri vært den helt ville shopperen! Men tidligere endte jeg som oftest opp med noen impulskjøp til garderoben eller smykkeskrinet.

Det å gå på shopping nå har fått en helt ny betydning for meg etter at jeg ble mamma. Nå kjøper jeg klær til meg selv når det er strengt nødvendig og smykker har jeg sluttet å kjøpe fordi at å bruke dem (så lenge Mattias er våken) er ensbetydende med at de blir revet i stykker. Alikevel fortsetter jeg trofast å gå på shopping, og å bruke penger...
Nå kommer jeg bare hjem med ett eller annet til Mattias HVER gang jeg har tuslet rundt på et senter. I dag kunne jeg ikke motstå disse vakre tingene på Kremmerhuset, og tenker at de blir perfekte i Mattias sin lekekrok når vi flytter inn :)

Dvs. Bilen skal han jo selvfølgelig leke med allerede nå, men elefantene kommer nok ikke til sin rett enda.
Jeg merker at jeg gleder meg mer og mer til å flytte inn i huset nå som det faktisk står et hus der. Det er nok naturlig nok. Jeg velger i hvert fall å tro at det er ok å kjøpe ting og tang som skal pynte opp i vårt nye hjem 3 måneder før vi faktisk bor i det. Selv om det betyr at vi må flytte det med oss 2 ganger.. Jaja, det går nok så fint atte ;)

2 kommentarer:

  1. Den bilen var grådig søt=)

    SvarSlett
  2. Ja, både Mattias og meg falt for bilen med den gang. Han har "kastet" seg over den mange ganger i ettermiddag, så den er populær:)

    SvarSlett